Over mij

Glenn Vandeweeghde
Sport- en pediatrische diëtist

Sinds 2014 werk ik als diëtist in het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk, één van de grootste ziekenhuizen van Vlaanderen. In 2013 behaalde ik mijn bachelordiploma in de voedings- en dieetkunde aan de Thomas More hogeschool te Geel. Daarnaast heb ik mij nog gespecialiseerd in sportvoeding en in 2014 behaalde ik mijn attest aan de Artesis Plantijn hogeschool te Antwerpen. In 2016 heb ik een permanente vorming gevolgd over voeding van het jonge kind en de adolescent aan de Thomas More hogeschool te Geel en UCLL te Hasselt.

In 2019 behaalde ik met grote onderscheiding de post HBO opleiding sportdiëtiek in Arnhem en Nijmegen te Nederland. Nadien was ik enkele jaren werkzaam als sportdiëtist bij KRC Genk Ladies, actief in de Belgische Super League. In deze hoedanigheid begeleidde ik de volledige spelerskern in het samenstellen van een gepersonaliseerd voedingsplan, om hen als dusdanig in staat te stellen topprestaties te leveren.

Zelf ben ik ook intensief bezig met sport en gezonde voeding.

Deze ervaring wil ik graag met u delen en persoonlijk afstellen op uw levenswijze. Daar ik regelmatig bijscholingen, seminaries en congressen in binnen- en buitenland over voeding en dieet volg, is mijn doelgroep zeer uiteenlopend. Zo help ik bijvoorbeeld graag mensen met overgewicht, allergieën, intoleranties of voedingsproblemen en kan ik professioneel voedingsadvies geven aan sporters. Indien u twijfelt of ik u kan helpen, neem dan gerust contact met mij op. Sinds 2016 ben ik zelfstandige diëtist te Lanaken en bezoek u ook graag aan huis.

Ik kijk er alvast naar uit om u te mogen ontmoeten!

Maak een afspraak