succes verhaal

C. T. verloor 12 kilo
in 1 jaar

"Glenn bekijkt u als een individu en stelt een aangepast schema op. Door mij een realistisch doel op te stellen, ben ik met succes geslaagd! Omdat ik regelmatig terug op consultatie gegaan ben, weet ik veel meer over gezonde voeding en sport. Hij weet waar hij over spreekt en maakt u zeker geen blaasjes wijs! Het ging natuurlijk niet altijd even gemakkelijk, maar ook hier heeft hij alle begrip voor. Je kan niet meer doen dan je best!"

Meer weten
succes verhaal

H.K. verloor 22 kilo
in 1 jaar

"In oktober 2016 kwam ik bij Glenn terecht met de klachten van leversteatose en verstoorde pancreas waardes. Tevens was mijn gewicht aan de hoge kant rond de 107 kilogram. Nu een jaar later door een fantastische begeleiding van Glenn is mijn lever en pancreas weer in orde en is mijn gewicht naar 85 kilo geslonken. Mijn levensstijl is drastisch veranderd door de goede raad en opvolging die ik bij Glenn heb gekregen. Zoals ik nu ben met de nieuwe aangeleerde eetgewoontes zal ik die kilo s nooit meer laten bijkomen. Voorlopig blijf ik nog bij Glenn onder controle en wil hem voor alle goede raad en begeleiding bedanken."

Meer weten
succes verhaal

D.C. verloor 14%
in 8 weken

"Na een jaar ongelukkig te zijn omdat ik het noorden kwijt was in verband met mijn lichaam ,ben ik bij Glenn terecht gekomen om hulp. Alleen al aan zijn positieve uitstraling en vriendelijkheid,wist ik dat ik juist zat. In 8 weken tijd en strikt eten zoals Glenn het me voor schreef, ben ik 14% afgevallen. Ik voel me super goed en vol energie. Ook heb ik nieuwe lekkere dingen leren eten. Ik ben Glenn eeuwig dankbaar en ik blijf op zijn gezonde manier door gaan. Dankuwel Glenn... je bent een schat!"

Meer weten
succes verhaal

M.N. liep een
marathon

"Top begeleiding van voedingsadvies voor het trainen van mijn marathon. Glenn maakte mijn persoonlijk voedingsschema ter voorbereiding van de marathon en tijdens de marathon. Hij zorgde er zelfs voor dat ik mijn lichaamsvet op enkele weken tijd op gewenst niveau kon brengen! Glenn is niet enkel een goede sportdiëtist maar stimuleerde mij ook om mijn doel te bereiken."

Meer weten
succes verhaal

J.S. kreeg een
uitgebreid nutritionplan

"Al meer dan 5 jaar doe ik competetief aan triatlon. Door een goede samenwerking met mijn coach gaan mijn resultaten in stijgende lijn. Maar met training alleen bereik je niet de top. De juiste balans vinden tussen sport en gezonde voeding is niet vanzelfsprekend. Glenn zorgt door zijn persoonlijke aanpak voor die extra percenten die nodig zijn om het verschil te kunnen maken. Zijn uitgebreid nutritionplan helpt mij om ironmans met een minimun aan verval tot een goed einde te brengen. Dank je wel Glenn voor de fijne en professionele samenwerking. Hopelijk nog voor vele jaren."

Meer weten