Diensten

Dieët om gewicht te verliezen

Een vermageringsdieet, oftewel gezonde voeding, is een manier die u helpt om gewicht te verliezen. Het is belangrijk dat u zowel langzaam als gezond vermagerd. Dit is eveneens de enige manier om ook op lange termijn resultaat te behalen en te behouden. Ik begeleid u hierin en u kan hieronder een gezond recept terugvinden.

Bekijk een recept
Diensten

Sportdieët

Tijdens het sporten moet uw lichaam harder werken en verbruikt het meer voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen moeten op een correcte manier aangevuld worden zodat uw lichaam optimaal kan herstellen. Wanneer er fanatiek gesport wordt, is het moeilijk om de juiste hoeveelheden binnen de juiste tijd te consumeren.

Bekijk een recept
Diensten

Allergie- en intolerantie

Een allergie- en intolerantie dieet is bedoeld voor mensen met een allergie voor één of meerdere voedingsstoffen, zoals gluten. U dient hierbij de voedingsmiddelen waar u allergisch of intolerant voor bent niet meer te consumeren. Deze voedingsstoffen zijn niet gemakkelijk te vermijden, daarom stel ik u een dieët samen zonder deze stoffen.

Bekijk een recept
Diensten

Dieët om gewicht bij te komen

Er is sprake van ondergewicht als iemand te weinig weegt. Dit is te berekenen met behulp van de Body Mass Index. Vanaf een leeftijd van achtien jaar kunt u deze berekening gebruiken. Het is belangrijk om op een gezonde manier in gewicht bij te komen.
U kan hieronder een gezond recept terugvinden.

Bekijk een recept